20161206_215226

Pengurus Pokdarwis Desa Karangcegak Kec. Kutasari Kab. Purbalingga pada juguran nyantai tapi serius, mbahas kegiatan-kegiatan sing arep dilaksanakaken kanggo kemajuan Wisata Situ Tirta Marta, wisata air telaga sing banyune bening, bersih tur kanggo ciblon bisa ngilangaken pegel-pegel sing nang awak, margo  wis kesel sedina-dina ngadepi pegaweyan.

Wisata Air Situ Tirta Marta Desa Karangcegak ora kur kanggo adus ciblon, tapi uga bisa foto selfi nang jero banyu nganggo properti sing wis disediakna nag pengurus pokdarwis.